Jordi Herrera-Joancomartí

D'on vinc...

Em vaig llicenciar en Matemàtiques per la UAB l'any 1994, realitzant l'últim curs de la carrera a Escòcia, a la University of Glasgow. Posteriorment, vaig passar quatre anys treballant a l'empresa privada, primer com a auditor intern a Schweiz (ara Winterthur) i més tard com a analista a Andersen Consulting (ara Accenture). Després d'aquesta etapa, vaig iniciar la meva trajectòria en recerca com a becari al grup CRISES de la URV. L'any 2000, vaig doctorar-me a la UPC en el programa de doctorat de Matemàtica Aplicada i Telemàtica i, també aquell any, vaig entrar com a professor als estudis d'Informàtica i Multimèdia de la UOC.

A la UOC vaig iniciar la meva segona etapa de recerca i hi vaig crear el grup de recerca KISON per treballar en temes relacionats amb la seguretat informàtica. Per aquelles èpoques érem pocs però amb el pas del temps, el grup s’ha anat fent gran i els seus membres han anat finalitzant les seves tesis doctorals. La consolidació del grup, "oficialment", va arribar amb el reconeixement com a Grup de Recerca Consolidat per part de la Generalitat de Catalunya.

L'any 2007, vaig obtenir una plaça de professor agregat a la UAB, al Departament d'Enginyeria de la Informació i les Comunicacions, on sóc ara. La meva recerca la realitzo dins del grup SENDA, un dels tres grups de recerca que integren el departament.

Informació de contacte

GPG id: D3B4 3651 FDE7 C31E 8E9E  564A 3DB2 1552 8CFA D327
Despatx: QC 2039 - Escola d'Enginyeria

Edifici Q

Campus Bellaterra - UAB

Mapa de localització
Telèfon: +34 93 581 18 61
Fax: +34 93 581 44 77
Email: jordi.herrera (at) uab (dot) cat
Adreça Postal: DEIC - Escola d'Enginyeria

Seu Bellaterra - Edifici Q

Universitat Autònoma de Barcelona

08193 Bellaterra