Treballs de Recerca

El DEIC participa en l'assessorament de treballs de recerca per als estudiants de batxillerat en el marc del programa Argó de la UAB.

Al llarg de les diferents edicions del programa Argó, els professors del DEIC han assessorat a més de 30 estudiants de més de 20 instituts de batxillerat diferents.

Per tal de proporcionar un assessorament adequat, les temàtiques dels treballs que s'assessoren són afins als temes de recerca del DEIC. En concret inclouen temes de xarxes de computadors, compressió de la informació, codificació de la informació, privacitat, criptografia i ètica i tecnologia.

Més enllà del programa Argó, si necessites assessorament per al treball de recerca de Batxillerat en algun dels temes amb els que el Departament fa recerca, pots enviar-nos un correu electrònic i mirarem d'ajudar-te.

Estades Argó

El DEIC participa en l'estada 'Informàtica a l'Escola d'Enginyeria' que té com a objectiu apropar l'alumnat als diferents àmbits aplicatius i de recerca de l'Enginyeria Informàtica que es desenvolupen a l'Escola d'Enginyeria, com ara la robòtica, la seguretat, l'arquitectura d'ordinadors, o els vehicles autònoms. L'estada està dirigida a estudiants del batxillerat científic i tecnològic i es realitza durant l'estiu entre el primer i el segon de batxillerat.